Despre noi

  Povestea magazinului www.dress24.ro a inceput in anul 2018 cand am decis sa intram si in mediul online dupa o experienta de 10 ani in mediul offline. Suntem o echipa tanara, ambitioasa si iti propunem o oferta diversificata de rochii, imbracaminte si genti de dama, toate confectionate exclusiv in Romania de o calitate exceptionala si atent aleasa de noi.
  Ne propunem sa devenim printre principalii jucatori pe piata de fashion din Romania, prin atenta selectare a furnizorilor, a produselor comercializate, intotdeauna in trend cu noile cerinte, precum si a materialelor de cea mai inalta calitate.
  Atentia noastra se indreapta intotdeauna pe nevoile clientilor, dar si pe calitatea serviciilor oferite de catre magazinul nostru. Echipa noastra isi propune ca pana la finalul anului 2018 sa aiba un portofoliu de peste 1000 de produse, toate atent selectionate, pentru a satisface toate nevoile si cerintele clientilor.
  Rochiile comercializate de catre magazinul nostru fac parte dintr-o gama variata de modele, culori si marimi pentru toate doamnele si domnisoarele care doresc sa impresioneze, dar in acelasi timp sa aiba parte de confortul pe care ti-l poate oferi o rochie. Magazinul nostru detine rochii pentru toate momentele zilei, dar si pentru diverse evenimente.
  Clientii nostri se bucura de tot sprijinul si suportul echipei noastre prin intermediul metodelor de contact de pe site. Pentru orice nelamurire aveti posibilitatea de a ne contacta.

 

Cu mult drag,
Echipa Dress24