Livrare si retur

1.  Livrarea produselor:
Magazinul www.dress24.ro livreaza produsele prin curier rapid (Fan Courier, Urgent Cargus, DPD, GLS) si asigura ambalarea corespunzatoare a produselor, livrarea comenzilor efectuandu-se doar pe teritoriul Romaniei.
La comenzi de peste 199 lei livrarea va fi gratuita, iar pentru comenzile sub 199 lei, taxa transportului va fi de 15 lei.

2.  Schimbul si returul produselor:
Daca ati comandat un produs si doriti sa il inlocuiti cu altul trebuie sa faceti o noua comanda in care sa precizati la sectiunea ,,Observatii`` acest lucru si sa specificati si denumirea produsului returnat.
In cazul in care doriti sa schimbati produsul, primul schimb va este oferit gratuit de catre magazinul www.dress24.ro.
 Returnarea produselor:
Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau sa fie deteriorate, ele trebuie sa  aiba documentele si etichetele originale cu care au fost trimise. Produsele pot fi returnate fara invocarea oricarui motiv, in termen de 14 zile de la data primirii coletului, conform OUG NR.34/ 2014. Pentru returnarea produselor trebuie completat un FORMULAR DE RETUR care se regaseste aici. Acesta trebuie sa fie atasat coletului returnat.
In cazul unui retur, cumparatorul va suporta costul transportului TUR – RETUR.

Trimiteti coletul cu produsul pe care doriti sa il returnati cu plata transportului la dumneavoastra , ramburs 0 la adresa Str Nicolae Balcescu nr 19 BL 23 Sc A Ap 14 Localitatea Bals Judetul Olt. Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in contul dumneavoastra in maxim 5 zile lucratoare. Toate coletele care nu respecta termenii si conditiile magazinului Dress24.ro vor fi REFUZATE!

3.  Garantie:
Magazinul www.dress24.ro acorda cumparatorului in acord cu prevederile Legii nr. 449/2003 si cele ale OUG nr.21/1992 o garantie de 14 zile de la data primirii coletului.
Atentie! NU taiati eticheta interioara a produselor, lipsa etichetei ducand la pierderea garantiei.
4.  Masuri luate pentru asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal:
Avand in vedere stadiul actual al dezvoltarii, precum si riscul cu diferite grade de probabilitate si gravitate pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, magazinul www.dress24.ro a implementat masuri tehnice adecvate pentru a asigura un nivel de securitate adecvat riscului pentru pastrarea in siguranta a datelor cu caracter personal.
Toate datele cu caracter personal sunt stocate pe site doar pentru prelucrarea si livrarea comenzilor. In orice moment ne puteti solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal trimitandu-ne o sesizare scrisa prin email la contact@dress24.ro.

Orice incalcare a termenilor si conditiilor site-ului dress24.ro duce la incetarea relatiilor contractuale!